Træfældning

Træfældning

Alt inden for beskæring og træfældning! Bransholm Anlæg ApS fælder små og store træer, rydder buskads og fjerner hække.

Når du har nye planer for din grund, kan det virke uoverskueligt først at skulle rydde eksisterende træer, buskads og hække af vejen. Bransholm Anlæg ApS klarer dog nemt og effektivt opgaven for dig. Vi har både erfaringen og maskinerne til opgaven, så du snart kan komme i gang med det nye anlægsarbejde. Det hjælper vi naturligvis også hellere end gerne med!

Al træfældning udføres professionelt og med sikkerheden for øje. Det gælder både i forhold til vores medarbejdere, samt dine omgivelser, som vi naturligvis værner om.  Ved meget høje træer, hvor der på grund af omgivelserne er risiko forbundet ved at fælde træet, laver vi en topkapning, så vi kan få træet ned i små bidder og på forsvarlig vis.

Udover træfældning står vi for alle former for beskæring af buske og træer i alle størrelser. Måske skal der fjernes visne grene, som er i fare for at blæse ned i den næste storm? Måske gælder opgaven genopretning af et træ, som tidligere er beskåret forkert? Vi beskærer for at formgive træet eller busken, for at få frugttræet til at sætte større frugter, eller for at holde sygdom væk.

Vi skaffer dig gerne af med haveaffaldet, hvis du ønsker det. Hvis du ønsker at beholde træet til brænde eller flis, finder vi også en god løsning på det.

Træfældning og beskæring på hele Sjælland og øerne. Ring og lav en aftale!

Hvorfor vælge os

Høj kvalitet er en mærkesag

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det er et spørgsmål om faglige stolthed.

Mere end 20 års erfaring

Vores viden og kompetencer er oparbejdet igennem mere end 20 år.

Den bedste kundeservice

Vi lytter til dine ønsker og behov og gør en dyd ud af at give dig en god oplevelse.

Få et uforpligtende tilbud
  Bransholm anlæg ApS

  • Brolægning og anden belægning
  • Beplantning: græs, blomster, træer, buske, hække
  • Montage af legepladser
  • Træfældning
  • Grøn vedligeholdelse
  • Kloak og dræn: LAR-løsninger
  Medlem af